30-11-2020

News update events 2021: Rotterdam Unlimited, Zomercarnaval, Parkpop & Latin Weekender

In deze DUCOS Productions update:

* Parkpop viert 40ste editie: Zuiderpark bedankt, hallo Malieveld!
* Save the date: Rotterdam Unlimited 2021 van 27 t/m 31 juli 2021
* Latin Weekender 2021: verkoop gestart!

* Update voor sponsoren

PARKPOP VIERT 40ste EDITIE: ZUIDERPARK BEDANKT, HALLO MALIEVELD!
Groot nieuws: Parkpop gaat verhuizen! Na 40 jaar en 39 prachtige edities, vol mooie herinneringen, in het Zuiderpark, slaan we onze vleugels uit en dalen we een stukje verder neer. Markeer zondag 13 juni 2021 maar in je agenda, want dan vindt de 40ste editie van Parkpop plaats op ons nieuwe thuis. See you at Malieveld!

Waarom verhuizen we naar het Malieveld?
Met de verhuizing maken we ons klaar voor een mooie toekomst. Parkpop gaat komende jaren inzetten op vernieuwing en groei en waar kan dat beter op het Malieveld!? “Met de verhuizing kunnen we ook de komende jaren laten zien dat Den Haag de popstad van Nederland is met Parkpop als jaarlijks hoogtepunt.”, aldus festivaldirecteur Guus Dutrieux

Lees er alles over op de website www.parkpop.nl.

SAVE THE DATE: ROTTERDAM UNLIMITED 2021 van 27 T/M 31 JULI!
In een bruisend vijfdaags festival presenteert Rotterdam Unlimited opnieuw een mix van de béste ingrediënten van een échte metropool: een buzzing binnenstad vol music, dance, spoken word en party's. Met als een van de absolute hoogtepunten natuurlijk de 35e editie van de Zomercarnaval Straatparade. Een jubileumjaar!

So save the date! 27 t/m 31 juli 2021.

Get in the mood met de officiële promo video hieronder, voor komende editie van Rotterdam Unlimited 2021: het grootste gratis straatfestival van Europa! Blijf op de hoogte van programma updates en meer via www.rotterdamunlimited.com.

LATIN WEEKENDER 2021: VERKOOP GESTART!
Helaas geen editie dit jaar, maar we kijken vol goede moed en dansthousiasme uit naar betere tijden: Latin Weekender 2021 is coming! Van 19 t/m 21 november 2021 gaan we dubbel zo los tijdens de 6e editie. De verkoop voor 2021 is NU van start via www.latinweekender.com!

En ook de eerste namen zijn bekend. Proud to present: niet één, maar direct de eerste drie artiesten(koppels) aan voor Latin Weekender 2021! Internationale Bachata sterren Sergio & Ana (ESP) komen naar Nederland, laat je meenemen in de magische wereld van Argentijnse tango door Europese kampioenen Carlos & Mirella én publieksfavoriet Sevda is weer van de partij voor een stevige Afro Dance Workout!

En verwacht nog veel meer veelzijdige workshops in Salsa, Bachata, Kizomba & meer op álle niveaus. Blijf up to date via de website!

UPDATE VOOR SPONSOREN
De evenementensector volledig stil, op wat kleine corona proof evenementjes na zijn dit jaar al onze evenementen geannuleerd of uitgesteld. Ik heb als organisator in 40 jaar veel meegemaakt, maar dit slaat alles, de wereld staat even volledig stil.

Maar ook al zitten wij juist nu in een dal en moeten wij nog even doorbijten, de voorboden zijn al zichtbaar dat wij ook deze periode zullen doorstaan. Alhoewel nog onduidelijk is wanneer welke resultaten verwacht mogen worden, richten wij ons toch alvast op het evenementenseizoen 2021. Hopelijk in een wereld waarin wij corona onder de duim hebben, of een zomer waarin wij nog even verder moeten in aangepaste vorm.

Doordat onze evenementen dit jaar niet hebben plaatsgevonden, hebben wij allen nog de viering van 40 jaar Parkpop en de 35ste editie van Zomercarnaval tegoed. Wij zijn al volop druk met de voorbereidingen van de komende edities van beide evenementen.

Wij allen zullen ons in gezamenlijkheid moeten hergroeperen om uit het dal van het coronatijdperk te herrijzen. Ik hoop dat jullie ervoor open staan om te kijken of een samenwerking in 2021 tot de mogelijkheden behoort. Nederland heeft behoefte aan geluksmomenten, cultuur, feest en samenzijn, wij kunnen dat gezamenlijk bieden.

Wij treffen u graag! Live of digitaal.

Guus Dutrieux,
Management Director
DUCOS Productions